Erick Pulgar'dan mesaj var: Sahada olmalıyım

Erick Pulgar'dan mesaj var: Sahada olmalıyım

SPOR Haberleri

Takımdakiler beni çok iyi karşıladı ve anında Galatasaraylı yaptı. Ben on birde olmak, takıma katkı sağlamak istiyorum. Gelecek sezonla ilgili kararı performansıma göre vereceğim

Galatasaray’ın devre arası kiralık olarak renklerine kattığı Erick Pulgar, GSTV’ye açıklamalarda bulundu. Şilili orta saha artık ilk on birde sahaya çıkmak istediğini belirtip sözlerine şöyle devam etti: Galatasaray'ın önemli bir takım olduğunu biliyordum. Teklif geldiğinde Şili Millî Takımı'ndaydım. Teklif gelince 'Tabii ki ilgilenirim' dedim. Hemen adapte oldum. Takımdakiler beni çok iyi karşılayıp aldılar ve anında Galatasaraylı yaptılar. Artık sahada olmak istiyorum. Özelliklerimi göstererek katkı sağlayacağıma inanıyorum. Hızlıyım ve pozisyonel oynuyorum.

TORRENT İYİ ÇALIŞTIRIYOR

Domenec Torrent ve ekibi antrenmanlarda çok farklı ve güzel bilgiler veriyor. Maça çok iyi hazırlıyorlar. Sahamıza ilk çıktığımda taraftarımızı görünce adrenalini hissettim. Melo'yu tanıyorum. Sahada karakterini gösteren, saygı değer bir oyuncu. Dışarıda sakin bir insanım ve sahaya çıkınca farklı bir karaktere bürünüyorum. Galatasaray formasını giydikten sonra sahaya girince gerçekten farklı oluyorum. İlk hedefim Galatasaray’ı bulunduğu konumdan yukarı çıkartmak. Gelecek sezonla ilgili kararımı Galatasaray’da neler yaptığıma göre değerlendirip vereceğim.

AHMET ÇALIK’I UNUTMADI

Yabancı kontenjanı ve sakatlığı sebebiyle Galatasaray yönetiminin sözleşmesini anlaşmalı olarak feshettiği Mbaye Diagne farklı bir iş dalına girdi. Ülkesi Senegal’de ayakkabı dünyasına dalacak olan Diagne mağazasının duvarına geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın fotoğrafını astı.

AKLI FİKRİ GOL

Torrent yönetiminde G.Saray çıktığı beş maçtan sadece iki puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar bu mücadelelerde rakip fileleri beş defa havalandırabilirken İspanyol teknik adam gol problemini çözmek için ekstra mesai harcıyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...