Eric Bailly transferinde 'Güneş' etkisi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Eric Bailly transferinde 'Güneş' etkisi

Spor Haberleri  / HABER MERKEZİ

Beşiktaş’ın yeni stoperi transfer süreciyle alakalı olarak, “Şenol Güneş’le konuşunca Beşiktaş’ı seçtim” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın yeni stoperi Eric Bailly, siyah beyazlı takıma transferini anlattı. İstanbul’a gelmeden önce vatandaşı Wilfried Zaha’yla konuştuğunu söyleyen Bailly, "Zaha beni Galatasaray’a getirmek istiyordu. Şenol Güneş’le Trabzonspor’da beraber çalışan Zokora’yla daha çok konuştum. Bana Şenol Güneş hakkında çok güzel şeyler söyledi. Daha sonra Şenol Güneş’le konuştuğumda da güven duydum. Bu yüzden Beşiktaş’ı tercih ettim. Onun hakkında hep iyi şeyler söylendi" dedi.

ŞAMPİYONLUĞA GELDİM

Aboubakar ve Masukau’dan da faydalı bilgiler aldığını söyleyen tecrübeli stoper, "Beşiktaş’a geldiğim için mutlu hissediyorum. Şimdi iyi bir başlangıç yapmam gerek. Beşiktaş’a tecrübelerimi aktaracağım. Takım arkadaşlarım ve teknik kadroyla birlikte önemli şeyler yapabiliriz. Buraya kazanma mantalitesiyle geldim, şampiyon olmak ve daha fazlasını yapmak istiyorum. Önümüzde Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi var. Hepsinin önemi ayrı, her maça kazanmak için çıkacağız” sözlerini kullandı.

İLK FİLDİŞİLİ

Beşiktaş’ın Fildişi Sahilli ilk oyuncusu olan Eric Bailly, "Bunun ülkemiz hakkında iyi bir izlenim sağlayacağını düşünüyorum. Amacım ülkemiz hakkında olumlu bir imaj oluşturmak" dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...