Eric Abidal'dan Messi açıklaması

Eric Abidal'dan Messi açıklaması

SPOR Haberleri

Bir dönem Barcelona'da da forma giyen Eric Abidal, Lionel Messi'nin gelecekteki oynamasını beklediği takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın eski futbolcularından Eric Abidal, eski takım arkadaşı Lionel Messi hakkında çok ilginç sözler kullandı. Futbol kariyerini noktalayan Erci Abidal, Lionel Messi'nin yeni durağının Paris Saint Germain olabileceğini açıkladı.Fransız basınına konuşan Abidal, Messi'nin Barcelona'da yapabileceği her şeyi yaptığını söylerken, ''Leo Barcelona'da her şeyi kazandı ve belki de yeni başarılar için yeni bir kariyer düşünebilir. Paris Saint Germain de birçok azimli, başarı isteyen yıldızın biraraya geldiği bir takım. Belki de Leo'nun en mutlu olacağı bir kulüp olabilir'' ifadelerini kullandı.Abidal sözlerinin sadece kendi gözlemleri olduğunu da belirtirken, ''Daha önce Messi ile bu konu hakkında hiçbir şey konuşmadım'' dedi. Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin birkaç transfer döneminde de adı sık sık Paris Saint Germain ile anılmıştı. nbsp;
Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...