Ergin Ataman'dan çapulcu açıklaması

Ergin Ataman'dan çapulcu açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe derbisinin ardından Galatasaray taraftarının bir kısmı için çapulcu ifadesini kullanan Ergin Ataman, televizyona bağlanarak açıklamalarda bulundu ve çapulcu ifadesine açıklık getirdi.

79-75 kaybedilen Fenerbahçe taraftarının ardından bir grup taraftarın kendisini istifaya davet etmesine kızan Galatasaray koçu Ergin Ataman maç sonunda taraftarlar için 'çapulcu' ifadesini kullanmıştı. Ergin Ataman televizyon programına bağlanarak sözlerine açıklık getirdi.

İşte Ergin Ataman'ın açıklamaları:

'İhanet olarak görüyorum'

"İyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Derbi maçıydı, rakip  güçlü. Maçın sonunu bizden daha becerikli oynadılar. Tebrik ediyoruz Beş yıl boyunca Galatasaray'a yaptığım hizmetlerin ardından bu maçta istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Maçı kaybedeceğimizi anlayınca bir grup böyle bir tepki verdi. Ben bunu ihanet olarak görüyorum. Real Madrid karşısında 15 sayı öndeyken de aynı grup 'Yönetim istifa, Ergin Ataman istifa' diyordu. Galatasaray taraftarı beni istediği gibi eleştirebilir, protesto edebilir. Benim çapulcu dediğim taraftar değil sadece o grup. Bu grup geçen sene Uşak'ta ailelere saldırdı, sis bombaları vs. attı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...