Ergin Ataman çıtayı yükseltti

Ergin Ataman çıtayı yükseltti

SPOR Haberleri

Başantrenör Ergin Ataman, "G.Saray olarak ligde şampiyonluk, Euroleague'de de geçen senenin üzerine biraz daha çıkmak istiyoruz" dedi.

Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Ataman, "Çeşitli bir kadro kurduk. Her mevkide alternatiflerin bol olduğu bir kadro. Geçen yıla göre bütçemizi daha aşağıya çektik. Ama kalitemizi yükselttiğimizi düşünüyorum. İnşallah sonu iyi olacak" diye konuştu. Play-off finalinde son maça çıkmama tercihinin oyuncularda handikap oluşturup oluşturmadığı sorusuna Ataman, "Kulübümüzün aldığı kararların arkasında durarak sezonu dimdik kapattık. Şu anda da aynı güçte, aynı hedeflerde ve rakiplerimiz kim olursa olsun, bütçeleri ne olursa olsun bunları düşünmeden ligde şampiyonluk, Euroleague'de de geçen senenin üzerine çıkmak istiyoruz" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...