Eren Derdiyok: Son dakika golü tesadüfen oldu

Düzenleyen:
Eren Derdiyok: Son dakika golü tesadüfen oldu

SPOR Haberleri

Antalyaspor maçında galibiyeti son dakikada getiren Galatasaraylı Eren Derdiyok, "Attığım gol tamamen tesadüf." açıklamasında bulundu.

Antalyaspor-Galatasaray maçında sarı kırmızılılara galibiyeti getiren gollerin sahibi Eren Derdiyok, maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İşte Eren Derdiyok'un sözleri...

"TESADÜFEN OLDU"

"Tesadüf oldu. Çok iyi bir mücadele oldu. Antalyaspor çok iyi bir maç oynadı. Biz de ilk yarı çok iyi oynadık. 10 kişiyle maçı almamız moral açısından çok önemliydi. Geçtiğimiz 2 hafta hedeflediğimiz galibiyetlere ulaşamamıştık. Bu galibiyet bize moral verdi.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK, AMA..."

Çok ciddi maçlarda puan kaybettik. Hedefimiz şampiyonluk. Galatasaray'ın şampiyonluktan başka bir şeye oynaması mümkün değil. Fakat puan durumu ortada. Ligin geri kalanında, her maça kendimizi hazırlayıp maçtan maça düşeneceğiz. Elimizden geleni yapıp, en sonda en iyi yerde olacağımızı düşünüyorum."

"İKİNCİ GOLÜM ÇOK GÜZELDİ"

"İlk golüme nazaran, ikinci golüm daha iyiydi. Selçuk Ağabey'in topu atması, zamanlamanın uyması çok güzel oldu."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...