Erdoğan'dan İpek Soylu'ya tebrik telgrafı

/ Kaynak: DHA
Erdoğan'dan İpek Soylu'ya tebrik telgrafı

SPOR Haberleri  / DHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemize ilk Grand Slam şampiyonluğunu kazandıran İpek Soylu'yu tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Açık Tenis Turnuvası'nda şampiyon olan milli tenisçi İpek Soylu'yu tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'ye ilk Grand Slam şampiyonluğunu getiren Türk tenisçiye gönderdiği telgrafta Soylu'yu tarihi başarısından dolayı tebrik ettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: nbsp;
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ABD Açık Tenis Turnuvası'nda genç çift bayanlarda, partneri Jil Belen Teichmann ile birlikte şampiyon olan Milli Tenisçimiz İpek Soylu'ya bir telgraf göndermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız telgrafında, ülkemize ilk Grand Slam şampiyonluğunu kazandıran İpek Soylu'yu, bu tarihi başarısından dolayı tebrik etmiştir."
nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...