Erdenay'dan Enes Kanter'e 'özür' çağrısı

/ Kaynak: AA
Erdenay'dan Enes Kanter'e 'özür' çağrısı

SPOR Haberleri  / AA

Tanjevic'in istifasının açıklandığı basın toplantısında konuşan Erdanay, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Enes Kanter'e seslendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, menajer Harun Erdenay, antrenör Tanjevic ve kaptan Hidayet Türkoğlu basın toplantısı düzenledi.Menajer Harun Erdenay, mikroblog sitesi twitter'daki hesabından Türkiye'nin 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndan elenmesi sonrasında attığı mesajlarla Türk halkının tepkisini çeken Enes Kanter ile ilgili konuştu. Erdenay, "Enes mazeret bildirmeden turnuvaya gelmedi. Daha sonra twitter hadisesi yaşandı. Onu kamuoyundan özür dilemeye davet ettik, 'Benim özür dilemeye ihtiyacım yok' dedi. Enes çok değerli bir oyuncu. Umarım önümüzdeki dönemde özür diler ve milli takım formasını giyer" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...