Erden Timur'dan Çebi'ye transfer cevabı: Bizi denetleyin

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Erden Timur'dan Çebi'ye transfer cevabı: Bizi denetleyin

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

G.Saray’ın başkanvekili, “Transferlerin yüzde 70-80’ini tek başıma görüşerek yapmaya çalıştım. Lütfen TFF, UEFA bizi denetlesin. Ahlaklı bir şekilde iş yapmanın bu memleketteki karşılığı bilmeden eleştirmek olmamalı” dedi

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, transfer harcamalarına yapılan eleştirilere sert çıktı. Timur, “Transferde görülmemiş bir kadro kurduk. Giderlerin sorumlusu benim. Transferlerin yüzde 70-80’ini tek başıma görüşerek yapmaya çalıştım. Gelirinin çok büyük bir kısmında da çok büyük emeğim var. Lütfen TFF, UEFA bizi denetlesin. Ahlaklı bir şekilde iş yapmanın bu memleketteki karşılığı; bilmeden, verisiz eleştirmek olmamalı” sözlerini kullandı.

ZERRE BİR ŞEY YOK

Timur, “Zerre kadar bir şey olmadığını anlatmak için aylarımı harcamaya hazırım. Rakip takımlar hep böyle şeyler konuşuyorlar” vurgusu yaparken, “En çok gelir elde eden 20 kulüp arasında biz de yer alıyoruz. Yayın gelirlerini çıkardığımız zaman ilk 10’a giriyoruz” şeklinde konuştu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bizim 5 liraya konuştuğumuz bir futbolcuyu başka kulüp 10’a alıyor, 3 lira diye açıklıyor. TFF bunu denetlesin” demişti.

KOALİSYON VAR

Galatasaray Kulübünün eylül ayı divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Dursun Özbek yaptığı konuşmada, “Kulübümüz kıskanılıyor. Bir koro şeklinde hücum var. Karşımızda bir koalisyon oluşturdular. Birisi bir yerden saldırıyor, ötekisi ona yol gösteriyor, ötekisi öteki taraftan saldırıyor. Arkamızda durun” şeklinde konuştu.

FLORYA İŞİ BİTİYOR

Başkan, “Dillerinde Galatasaray’dan başka bir şey yok ama vız gelir, tırıs giderler” derken, “Riva projesi bugüne kadar yaklaşık 170 milyon dolar civarında fayda sağladı bize. 2,5 milyar TL daha gelir bekliyoruz. Ziraat Bankası’na 1 milyar 85 milyon TL ödeyeceğiz ve Florya arsasının bedeli tamamen ödenmiş olacak” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...