Erden Timur, Talisca ve Icardi gerçeklerini canlı yayında açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erden Timur, Talisca ve Icardi gerçeklerini canlı yayında açıkladı
SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, transfer listesinde olduğu iddia edilen oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların Di Maria, Tielemans, Talisca ve Dybala gibi isimlerle ilgilendiği iddia edilmişti.

Süper Lig'de sezonu şampiyon bitiren Galatasaray'da gözler transferlere çevrildi. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'dan ayrılacağı iddia edilen Anderson Talisca ve Roma'dan Dybala gibi isimler olmak üzere birçok yıldıza talip olduğu iddia edilen Sarı-kırmızılıların yeni sezonda da yıldız isimlere imza attırmak istediği konuşuluyor.

Ajans 1905 Youtube kanalına konuk olan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

Erden Timur, Talisca ve Icardi gerçeklerini canlı yayında açıkladı

ERDEN TİMUR'DAN TALISCA AÇIKLAMASI

Bir dönem Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Talisca'nın transfer listesinde olmadığına değinen Erden Timur, "Talisca henüz gelmedi gündeme. Hiç alakamız olmayan birçok oyuncu yazılıyor basında. Tsimikas, Di Maria, Becao, Dzeko, Lukaku, Wendell, Lucas Hernandez, Dybala ile hiçbir şekilde ilgilenmedik." ifadelerini kullandı.

Erden Timur, Talisca ve Icardi gerçeklerini canlı yayında açıkladı

ICARDI GALATASARAY'A İMZA ATACAK MI?

Sezon başı PSG'den kiralanan ve şampiyonluk sezonunda attığı 22 golle büyük pay sahibi olan Mauro Icardi'ye de değinen Timur, "Suudi Arabistan'dan Mauro Icardi'ye çok ciddi teklifler var. Arabistan devleti her takıma 1'er milyar fon veriyor. Bu nedenle her oyuncunun maaşı 2-3 kat arttı. Icardi burada oynamak için her şeyi yapıyor ama 30 milyon euro gibi bir maaş varken oyuncuyu da anlamak lazım." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...