Erdal Torunoğulları: Listemiz hazır

Düzenleyen:
Erdal Torunoğulları: Listemiz hazır

SPOR Haberleri

“Her bölge için birkaç alternatifli raporlarımızı hazırladık. Hocamız ne isterse ona göre hareket edeceğiz. Öncelik stoper gibi görünüyor”

Erdal Torunoğulları… Transfer süreçlerinde her kulübe lazım olan, karşı tarafı ikna etmesi ve pazarlık gücüyle ön plana çıkan isim… Mario Gomez örneği ortada… Sıfır bedelle kiralandı, opsiyonuna da Fiorentina başka bir kulübe satarsa yüzde 50 pay hakkı kondu… Şampiyonluk geldi, başkanı, teknik ekibi, yönetimi, futbolcusu, yorumcusu herkes konuştu… Peki Erdal Torunoğulları bu konuda ne düşünüyordu… Yeni sezonla ilgili çalışmaları nelerdi… İşte başarının gizli mimarının sözleri…
Allah’tan devamını dilerim
“Şampiyonluk çok güzel bir duygu.  Bu başarıda herkesin emeği vardır. Tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz ağaç rüzgar yedikçe güçlenir. Biz de farklı sahalarda oynadıkça daha motive olduk, daha iyi bir aile olduk. Vodafone Arena'da da bu rahatlığı yaşayacağız. Oyuncularımız bu rahatlığı yaşayacak.  Allah'a şükür bu statta şampiyon olarak son üç maçı bitirdik. Bunlar çok güzel şeyler. Allah'tan devamını dilerim. İnşallah yeni stadımızda güzel yıllar geçiririz.” 
Kırılma anı Galatasaray maçı
“Ben geçen yıl Bursaspor'u yendiğimiz ve Liverpool maçında çok heyecanlanmıştım. Şimdi de Galatasaray maçında oldu. O bir kırılma noktasıydı. Bana göre çok heyecanlı geçti. Oradan galip çıkmak çok iyiydi. Çünkü son dönemlerde Galatasaray'a karşı maç ve skor dezavantajımız vardı. Yani o bana göre kırılma noktasıydı. Güzel ve düzgün karakterli, çok çalışan oyuncu topluluğumuzla hedefimize ulaştık. Üç derbi kazanmamız da mutluluğumuzu ayrıca artırdı.”
Zirve önümüzdeki hafta
“Çok çok iyi ve ilgi çeken bir takıma sahibiz. Oyuncularımı birçok scout izliyor. Yurt dışı kaynaklı menajerlik şirketlerinin oyuncularımızı izlediklerini biliyorum. Demek ki biz oyuncu kalitesi olarak bir hayli ilgi alaka doğurmuşuz.  Her takımda her sezon bir kaç tane transfer yapılır. Ben çok büyük fazla transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Bu hafta veya önümüzdeki hafta Şenol Hocamız, başkanımız, scout ekibimiz konuşacağız, bir durum değerlendirmesi yapacağız.” 
Stoper ve sol bek olabilir
“Benim kişisel görüşüm stopere bir takviye yapmamız gerekiyor, belki bir de sol bek. Yani sonuçta Şenol Hocanın isteği önemli. Biz şu an her bölge için raporlarımızı hazırlamışız. Her bölgede bir kaç alternatifimiz var. Hocanın ihtiyacı neyse biz de ona göre harekete geçeceğiz. Biz bir ekibiz ve transferi ekip olarak yapıyoruz.  Yönetimde görev dağılımı olmadı. Eğer yine aynı görev verilirse memnuniyetle yaparız. Önemli olan Beşiktaş Kulübü’ne hizmet etmektir.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...