Enes Ünal, Bursaspor'da kalacak

Enes Ünal, Bursaspor'da kalacak

SPOR Haberleri

Bursaspor altyapı oyuncusu Enes Ünal'ın babası Mesut Ünal: "Enes dün de Bursaspor'un futbolcusuydu bugün de Bursaspor'da kalır." dedi

Bursaspor altyapı oyuncusu Enes Ünal'ın babası Mesut Ünal: "Enes dün de Bursaspor'un futbolcusuydu bugün de Bursaspor'un futbolcusu. İnşallah yarın da Bursaspor'un futbolcusu olmaya devam edecektir" Bursaspor'un altyapısında oynayan Enes Ünal'ın (16) babası Mesut Ünal, oğlunun, yeşil-beyazlı kulüpte kalacağını bildirdi. Bir dönem Bursaspor formasıyla mücadele eden Mesut Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, merhum Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile vefatından yaklaşık 15 gün önce bir araya geldiklerini belirtti. Yazıcı'nın, kendisine, oğlunun profesyonel olarak öncelikle Bursaspor formasını giymesini istediğini söylediğini ifade eden Ünal, şunları kaydetti: "Bursaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın, Enes'in ve diğer gençlerin gelişimlerine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu süreçte taraftarlarımızın Enes için düşündükleri ve bize yaşattıkları olumlu izlenim çok önemliydi. Enes dün de Bursaspor'un futbolcusuydu bugün de Bursaspor'un futbolcusu. İnşallah yarın da Bursaspor'un futbolcusu olmaya devam edecektir. Bir gün gelir de Bursaspor'un kazanımları doğrultusunda gitmesi gerekirse önceden de söylediğimiz gibi inşallah dua ve alkışlarla gitmesi en büyük temennimiz olacaktır."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...