Enes Ünal attığı 2 golle takımını sırtladı! Stefan Kuntz hayranlıkla izledi

Düzenleyen:
Enes Ünal attığı 2 golle takımını sırtladı! Stefan Kuntz hayranlıkla izledi

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Ene Ünal, İspanya’da adeta şov yaptı. İspanya 1. Futbol Ligi’nin 23 ‘üncü haftasında Getafe, sahasında Levante’yi 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada 2 şık gol atan Enes Ünal, maçın adamı oldu. Ünal, böylece çıktığı son 12 karşılaşmada 9 kez fileleri sarsarken, A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz da maçı yakından takip etti.

İspanya La Liga’nın 23’üncü haftasında Getafe sahasında ligin son sırasında yer alan Levante’yi konuk etti. Maçın 1’inci dakikasında sahneye çıkan Enes Ünal, attığı 2 şık golle geceye damga vurdu. 

ENES ÜNAL GOLLERİYLE DEVLEŞTİ 

1’inci dakikada sahneye çıkarak şık bir kafa golüyle fileleri havalandıran Enes Ünal, 29’uncu dakikada Mathias Olivera'nın asistinde kaleci Aitor Fernandez'i bir kez daha avladı ve farkı 2'ye çıkarttı. Maçta son sözü ise 90+4'te Carles Alena söyledi.

Enes Ünal attığı 2 golle takımını sırtladı! Stefan Kuntz hayranlıkla izlediAttığı 2 şık golle takımını sırtladı.

KUNTZ TRİBÜNLERDEN İZLEDİ 

Öte yandan A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz da maçı tribünlerden izledi. Son haftalarda formda olan Enes Ünal, oynadığı son 12 maçta 9 kez fileleri havalandırarak dikkatleri üzerine çekti. 

Enes Ünal attığı 2 golle takımını sırtladı! Stefan Kuntz hayranlıkla izlediMaçı tribünlerden izledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...