Enes Kanter'inn tweeti tepki topladı

Enes Kanter'inn tweeti tepki topladı

SPOR Haberleri

A Milli Basketbol Takımı'nın Yunanitan mağlubiyetiyle tura veda etmesinin ardından Enes Kanter attığı tweetle tepki topladı.

A Milli Basketbol Takımının, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na veda etmesinin ardından milli oyuncu Enes Kanter'den şok bir tweet geldi. Slovenya'da yapılan turnuvada kadroya alınmayan genç oyuncu, Yunanistan maçının hemen ardından Twitter'dan, "Hahahahhahahaa" mesajını atarak dikkat çekti. Tanjevic'in milli takıma almadığı 21 yaşındaki basketbolcu büyük tepkiye yol açtı. Gelen tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Enes Kanter bu tweetini sildi ve bir açıklama yaptı. Kanter, "Güldüğüm kişinin Milli takım veya herhangi bir olayla ile hiçbir ilgisi yoktur Hahaha.... Dediğim kişi kardeşim @KeremKanter dir. Sâkin Haha" diye yazdı. Enes Kanter'in bu tweetine bir tepki de Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal'dan geldi. 16 yaşındaki futbolcu resmi twitter hesabından yayınladığı mesajında, "An gelir bazı insanlarla aynı ismi tasıdığın için utanırsın" dedi. Ardından Enes Kanter'e benzer bir hareketle Enes Ünal da bu mesajını kısa bir süre sonra twitter hesabından kaldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...