En uzun 10 gün!

En uzun 10 gün!

SPOR Haberleri

Sakatlıklarla boğuşan sarı-kırmızılılar Malatya’dan sonra evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisinde alacağı olumsuz bir sonucun kötü yansımasından endişeleniyor.

BURHAN CAN TERZİ

Kayıp puanlara rağmen Süper Lig’de lider olan, Şampiyonlar Ligi’nde de iddiasını sürdüren Galatasaray çok kritik bir dönemeçte... Emre Akbaba’nın ardından Serdar Aziz, Fernando, Feghouli’nin de sakatlanmasıyla büyük şok yaşayan sarı-kırmızılılar beraberlikle sonuçlanan Schalke maçında da Nagatomo ve Eren Derdiyok’un sakatlanmasıyla sarsıldı. Yarın Yeni Malatya karşılaşmasına birçok eksikle çıkacak Galatasaray, bu maçla birlikte yoğun ve stres dozu yüksek bir yola girecek. Sarı-kırmızılıların Yeni Malatya, Fenerbahçe derbisi ve hemen akabindeki Schalke karşılaşmaları kırılma niteliği taşıyor...

Schalke’den puan şart
Y. Malatyaspor galibiyetiyle moral bulmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmanın derbiyi de etkileyeceğini düşünüyor. Evinde uzun zamandır yenilmeyen G.Saray’ın en büyük endişesi bu serinin F.Bahçe maçında bozulması. Ligde F.Bahçe’yi en son 2014-2015 sezonunda mağlup eden G.Saray, bu kötü istatistiğe son vermek istiyor... Schalke mücadelesi ise G.Saray’ın Avrupa’daki gidişatını belirleyecek. Grupta 4 puanla 3’üncü sırada bulunan sarı-kırmızılılar, 5 puanlı Schalke’den deplasmanda en kötü 1 puan koparmak durumunda.

Gençler radarda
Galatasaray’ın genç oyuncuları Avrupa kulüplerinin radarında. Inter ve Roma, sarı-kırmızılı ekibin iki genç oyuncusunu takibe aldı. Ozan, Schalke maçındaki performansının ardından İtalyanlardan tam not alırken, Milano temsilcisinin girişimler başlayacağı kaydedildi. Cimbom’un diğer giyen genç futbolcu Yunus Akgün de İtalyanların dikkatini çekti. Roma’daki bir başka temsilcimiz Cengiz Ünder’e benzetilen genç futbolcu için Romalı yetkililerin alarma geçtiği öğrenildi.

Eren derbiye
Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’a teknik heyete bir kötü haber de Eren Derdiyok’tan gelmişti. Tedavisine hemen başlanan Eren’in Fenerbahçe derbisine kadar hazır hâle geleceği öğrenildi. Dünkü çalışmada yer almayan Eren’e, tedavisinin ardından salonda özel program uygulandı. Fatih Terim’in Evkur Yeni Malatyaspor maçında forvette Sinan Gümüş’ün oynatması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...