En iyi 100 futbolcuda 4 Türk

En iyi 100 futbolcuda 4 Türk

SPOR Haberleri

Ünlü futbol dergisinin hazırladığı en iyi 100 futbolcu sıralamasında Mesut Özil, İlkay Gündoğan, Arda Turan ve Burak Yılmaz yer aldı.

nbsp;Dünyaca ünlü futbol dergisi Four Four Two'nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılın en iyi 100 futbolcusu listesine üç yeni Türk oyuncu girdi. Listede geçen yıl 31. sırada yer alan Arsenal'li Mesut Özil, 15 basamak birden yükselerek 16. sıraya çıktı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Borussia Dortmund'da büyük çıkış yakalayan bir başka Türk oyuncu İlkay Gündoğan listeye 39. sıradan giriş yaptı. Galatasaray'dan transfer olduğu Atletico Madrid'de performansını her geçen gün arttıran Arda Turan, 65. sıradan ilk 100 isim arasında ilk kez yer aldı. Geçen sezon Galatasaray forması altında Şampiyonlar Ligi'nde sekiz gol atarak bir anda dünyanın gözünün üzerine çevrilmesini sağlayan Burak Yılmaz ise kendisine 95. sırada yer bulmayı başardı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...