En büyük koz Q7

En büyük koz Q7

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Benfica maçındaki en büyük kozu, Avrupa kupalarında siyah-beyazlı ekibin tarihindeki en golcü 3. ismi Ricardo Quaresma olacak.

Kartal, Avrupa'da şu ana kadar 10 gol atan Portekizli yıldızın, fileleri havalandırdığı 9 karşılaşmada rakiplerini 5 kez mağlup etti. Tecrübeli oyuncunun gol attığı 3 maçı beraberlikle bitiren Beşiktaş, sadece bir kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu sezon Devler Ligi'nde 2 kez gol sevinci yaşayan Quaresma, 1-1 biten Dinamo Kiev ve Napoli maçlarında takımının sahadan puanla ayrılmasını sağladı.

Arena'da sessiz çığlık!
Beşiktaş tribünleri, Benfica maçında dünyanın ilk sessiz tezahüratını yapacak. Taraftarlar, karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte susarak bir dakika boyunca işaret diliyle 'Irkçılığa hayır' ve 'Kara Kartal' diye bağıracak.

1
Portekiz ekipleriyle 10 kez karşılaşan Beşiktaş, sadece 1 galibiyet alabildi. Siyah-beyazlı ekip, Portekizliler'e karşı İstanbul'da oynadığı 4 müsabakada ise 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

48
Beşiktaş Avrupa Kupaları'nda sahasında 94 maç oynadı. Bu maçların 48'ini kazanan siyah-beyazlılar, 22'sinden beraberlik, 24'ünden de yenilgi ile ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...