“En büyük hayalimiz finale ulaşmak” Medipol Başakşehir ve Emre Belözoğlu büyük düşünüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
“En büyük hayalimiz finale ulaşmak” Medipol Başakşehir ve Emre Belözoğlu büyük düşünüyor

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'nu lider tamamlayan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, "Çeyrek finale kalacak gücümüz olduğunu düşünüyorum" dedi. Başkan Göksel Gümüşdağ ise “En büyük hayalimiz finale ulaşmak” dedi.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu son maçında İskoçya takımı Hearts’ı 3-1’lik skorla mağlup etti ve lider olarak son 16 takım arasına kaldı.

"HER TAKIMA GÜCÜMÜZ YETER"

Basın toplantısında "Kupayı kazanmak için önünüzde 4 takım kaldı neler hissediyorsunuz?" şeklinde yöneltilen soruya Emre Belözoğlu, “Çeyrek final hedefimiz. 4-3 takım olarak değerlendirmiyoruz. Çeyrek finale kalacak gücümüz olduğunu düşünüyorum. Rakip kim olursa olsun iyi hazırlanırsak her takımla kafa kafaya oynayacak gücümüz var. Bunu inşallah Avrupa’da devam ettirir ülkemize puanlar kazandırmayı sürdürürüz” diye cevap verdi.

FUTBOLCULARINI ONORE ETTİ

Son 16 başarısında en büyük pay sahibinin oyuncuları olduğunu aktaran Belözoğlu, “Hayatımın merkezine futbolu koydum. Futbolculuğumda da böyleydi, kazanmayı hep sevdim kaybetmeyi sevmedim. Teknik direktörlükte de böyle bir kariyerim olsun istiyorum. Hep berber çalışıyoruz. Bu oyuncularla kazanılacak maçlar var, kupalar var. Hiçbir teknik direktör tek başına bir şeyi başaramaz. En iyi teknik direktör de olsanız yüzde 20’si 30’u sizde bitiyor. Geri kalan yüzde 60-70 oyuncularda. Benim için de çok büyük artı oldu mesleki anlamda. Baktığınızda bir seneyi geçtik. Onların arasında olmak çok keyifli ve gurur verici. Hep beraber başardık. En büyük pay sahibi oyuncularım” değerlendirmesini yaptı.

“En büyük hayalimiz finale ulaşmak” Medipol Başakşehir ve Emre Belözoğlu büyük düşünüyor

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'IN HAYALİ ŞAMPİYONLUK

UEFA Konferans Ligi’nde Hearts’ı 3-1 mağlup ederek gruptan lider olarak çıkan Medipol Başakşehir’de Başkan Göksel Gümüşdağ maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinden bahseden Göksel Gümüşdağ, “Biz zirveyi zorlayan, şampiyonluk kupası kaldırmış ve DNA’sında Avrupa olan takımız. Sürekli Avrupa’da mücadele veriyoruz, bu istikrar çok önemli. Avrupa’ya 5 yılda bir giden takım değiliz. Başakşehir’in başarısı göz ardı edilemez. Ben inanıyorum ki etap etap gideceğiz. Ama çeyrek final, yarı final. Neden final olmasın, en büyük hayalimiz finale ulaşmak” ifadelerini kullandı.

Avrupa’daki başarının çok kıymetli olduğunu söyleyen Gümüşdağ, şöyle devam etti:

"ÜLKE PUANI EN ÇOK KAZANDIRAN 2. TAKIMIZ"

“Başakşehir bu maçlara çıkarken taraftarı, arması, renkleri ve camiası için çıkıyor. Ama biz bunları milli maç gibi oynuyoruz. Başakşehir’in bu gruptan lider çıkması, Fiorentina’nın ikinci çıkıyor olması mutluluk. Başta teknik direktörümüz olmak üzere tüm oyuncu kardeşlerimi kutluyorum. 8. sene 48 maçı bitirdik. 8 seneye 50’yi sığdırmış olacağız. Zannediyorum mart ayına kadar maçımız yok. Baktığımızda 9 sezondur 8 kere Avrupa’ya gidebilmek, orada başarılı olabilmek, bir önceki dönemde de şampiyonlukta da Kopenhag maçı sonrasında orada ilk 16’daydık."

https://twitter.com/ibfk2014/status/1588223306897002501

"Burada da Roma’nın kupa kaldırdığı, Mourinho’nun gözyaşı yaşadığı kupada ilk 16’ya kalmamız çok büyük mutluluk. Dolayısıyla bildiğim kadarıyla Trabzon, Fenerbahçe’nin de maçları devam ediyor. İkisi de inşallah, onlar da galibiyet neticesi alırlar ve gruptan çıkarlar. Hepsi milli maç. Sanıyorum şu an son 5 yılda ülke puanına en çok puan kazandıran ikinci takımız. Bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...