Emrecan Bulut resmen Beşiktaş'ta! Yeni sezonun ilk transferi açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emrecan Bulut resmen Beşiktaş'ta! Yeni sezonun ilk transferi açıklandı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'in yeni sezon öncesi ilk transfer Somaspor’da forma giyen sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut oldu. Siyah-Beyazlılar 20 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Emrecan fabrikada işçiyken futbolcu oldu! Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Bulut'un film gibi hikayesi haberimizde.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını transferlerle de devam ettiriyor. Siyah-beyazlılar, son olarak Somaspor’da forma giyen 20 yaşındaki sol kanat Emrecan Bulut’u 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten ‘Beşiktaş’a hoş geldin Emrecan Bulut’ başlığıyla yapılan açıklamada “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Emrecan Bulut’un transferi için Somaspor’la anlaşmaya varmıştır. Emrecan Bulut’la 4+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Emrecan Bulut’a şanlı formamızla üstün başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1675138470585462786

Emrecan Bulut resmen Beşiktaş'ta! Yeni sezonun ilk transferi açıklandı

FABRİKADA İŞÇİYKEN FUTBOLCU OLDU

Beşiktaş’ın yeni transferi TFF 2. Lig’deki Manisa temsilcisi Somaspor’un forveti Emrecan Bulut oldu. 20 yaşındaki oyuncunun hikâyesi, fabrikada işçilik yaptıktan sonra amatör liglerde forma giymeye başlayıp, Premier Lig’de Leicester City ile şampiyonluk sevinci yaşayan James Vardy’ninkine çok benziyor. Ardahanlı Emrecan, ailesiyle yerleştikleri Manisa’daki amatör Yunusemre Belediyespor’da 2015 yılında futbola başladı.

90 KİLOYA KADAR ÇIKMIŞTI

Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberişne göre; Pandemi dönemi sebebiyle kariyerinin başında sahalardan erken koptu. Futbola artık dönmeyeceğini düşünerek fabrikada işçi oldu. Futbolu bıraktıktan sonra 90 kiloya kadar yükseldi. Daha sonra dayanamayıp amatör ligdeki Karaköy SFK’da oynamaya başladı.

Somaspor’un dikkatini çeken genç futbolcu, geçen sezon başında üç yıllığına Manisa temsilcisine transfer olarak kariyerinin ilk profesyonel sözleşmesine imza attı. Emrecan şimdi de Kartal oldu.  

BONSERVİSİ 5 MİLYON LİRA

Performansıyla birçok Süper Lig ekibini peşine takan futbolcu için Beşiktaş, Somaspor yönetimiyle 5 milyon lira bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı. Transfer bugün itibariyle resmileşti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...