Emre ve Eray, 'Görev verilirse hazırız'

Emre ve Eray, 'Görev verilirse hazırız'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın genç futbolcuları Emre Çolak ve Eray İşçan, yeni sezonda forma şansı bulmaları halinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Galatasaray'ın genç futbolcuları Emre Çolak ve Eray İşçan, yeni sezonda forma şansı bulmaları halinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Birmingham'da yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emre Çolak, geçen yıl performansının yarısını bile ortaya koyamadığını kaydederek, "Eksikliklerimi biliyorum. Geçen yıl performansımın yarısını bile ortaya koyamadım. Fizik olarak eksiğim vardı. Bu açığımı kapattım. Forma şansı verildiği takdirde elimden geleni yapacağım." dedi. Emre, kendisine başka takımlara kiralık olarak gitmek için teklif gelmediğini ve hocası ile de konuştuğunu böyle bir durumun olmadığını kaydetti. Takımın yedek kalecisi Eray İşcan da, "Taffarel ile çalışmaya başladığımdan beri her şey iyi gidiyor. Şu anda kendimi hazır hissediyorum. Hocam görev verirse kalede görev yapabilecek kapasitem var." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...