'Emre Mor ile anlaşmıştık'

Düzenleyen:
'Emre Mor ile anlaşmıştık'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, ''Nordsjaelland’la pazarlıklar sürerken Emre de Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi. Ama A Milli Takım’a seçilmesi planlarımızı etkiledi, Dortmund’a gitti” dedi.

Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Danimarka ekibi Nordsjaelland'da yaptığı çıkışla önce A Milli Takım'a yükselen ve sonrasında da Borussia Dortmund'a geçiş yapan Emre Mor'un Kartal'ın kapısından döndüğünü söyledi.

İşte başarılı yöneticinin Fanatik Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar;
“Beşiktaş İzleme Komitesi'nde yer aldığı dönemde Koray Palaz, bize bu futbolcuyu önermişti. Danimarka'ya gidip izledim. Oldukça beğendim ve sonrasında menajeri ve kendisiyle görüşme gerçekleştirdik. Kulübü Nordsjaelland'la yaptığımız pazarlıklarda 4 milyon Euro artı 500 bin Euro da bonus bedeline kadar çıktık.''
“Pazarlıklar sürerken Emre de Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi. Onunla da birkaç kez görüşüp anlaştık. Ama A Milli Takım'a çağrılması bir anda planlarımızı etkiledi. Oyuncunun kulübü, diğer teklifleri de bekleme kararı aldı. Bu süreçte de Emre, Ay-Yıldızlı formayla iyi bir çıkış yakalayınca devreye Borussia Dortmund girdi ve kadrosuna kattı. Hayırlı olsun... Oldukça başarılı bir futbolcu, ilerleyen dönemde de kendisini daha da geliştirecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...