Emre Mor attı, Dortmund çıldırdı

Düzenleyen:
Emre Mor attı, Dortmund çıldırdı

SPOR Haberleri

Geride kalan hafta içi Legia Varşova'yı Şampiyonlar Ligi maçında deplasmanda 6-0 yenen Borussia Dortmund, bu hafta Almanya Ligi'nde Darmstadt'ı da aynı skorla geçti. Bu kez Emre Mor'dan da gol geldi.

Almanya Ligi'nde 3. hafta maçında Borussia Dortmund ile Darmstadt karşı karşıya geldi. Signal Iduna Park'ta kazanan 6-0'lık skorla ev sahibi Borussia Dortmund oldu. Dortmund'da galibiyeti getiren golleri 7 ve 78. dakikada Gonzalo Castro, 48. dakikada Adrian Ramos ve 54. dakikada Christian Pulisic, 84. dakikada Sebastian Rode, 88. dakikada Emre Mor kaydetti.

ALMANYA LİGİ'NDE İLK MAÇI VE İLK GOLÜ!

Dortmund'da milli futbolcumuz Emre Mor, 64. dakikada Ousmane Dembele'nin yerine oyuna dahil oldu. Kalan bölümde görev alan Emre Mor golünü de atarak skora katkı yapmayı başardı. Milli futbolcumuz böylece Dortmund'da ilk lig maçında ilk golünü (resmi) Darmstadt ağlarına bırakmış oldu. 

Emre Mor attı, Dortmund çıldırdı

Darmstadt'da Aytaç Sulu sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemedi. Beşiktaş'tan kiralık olan Alexander Milosevic ise mücadelede 90 dakika görev yaptı. Ayrıca Darmstadt'da Peter Niemeyer, 57. dakikada ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Bu galibiyetin ardından Dortmund puanını 6'ya yükseltirken, Darmstadt 3 puanda kaldı. Almanya Ligi'nde gelecek hafta Borussia Dortmund, Mario Gomez'li Wolfsburg'a konuk olacak. Darmstadt ise Hoffenheim'ı ağırlayacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...