Emre Kocadağ: Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, 3-1'lik Galatasaray galibiyetinin ardından, "Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Yeter ki bu lig adaletli bir şekilde yönetilsin. İki rakibimize karşı da ikili averaj üstünlüğünü aldık. Beşiktaş’ı sene başından beri bu yarışın dışında tutmanız işe yaramadı" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray’ı 3-1’lik skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Türkiye’nin dört bir yanından bugün Beşiktaş’ı desteklemeye gelen herkese teşekkür edere şunları söyledi:

"CEVABI SAHADA VERDİK"

“Bugün Beşiktaş’ı yarışın dışına itmek isteyenlere ve Beşiktaş’ı yarışın dışında görmek isteyenlere, bizim konumumuzu kabul etmek istemeyenlere Beşiktaş olarak cevabı bir kez daha sahada verdik. Yaklaşık 5 hafta önce Kadıköy’de 10 kişiyle aldığımız 4 gollü bir galibiyet. Bugün burada evimizde Galatasaray’a karşı aldığımız 3 gollü galibiyet. İki rakibimize karşı ikili averajda üstünlük sağlamış durumdayız. Beşiktaş, şampiyonluk yarışının en büyük adaylarından birisi. Bunu herkes böyle kabul etmek zorunda. Yeter ki bu lig adaletli bir şekilde yönetilsin.

"BEŞİKTAŞ ÖNÜNÜ KESMEYE YÖNELİK ADIMLAR VAR"

Adaletli bir şekilde, hakemler, federasyon bu işi yönetmeye talipli olsun. Bugün yine Beşiktaş aleyhine verilen ikili mücadelelerde onlarca karar var. Beşiktaş’ın önünü kesmeye yönelik bazı adımlar var. Ama başarılı olamadı bu adımlar. Ben buradan hem federasyon kurullarına, hem MHK’ye seslenmek istiyorum. İçinizde birazcık vicdan varsa, adalet duygusu varsa, bu kalan 5 haftada bunu sahaya yansıtırsınız.

Beşiktaş’ı bu sene başından beri bu yarışın dışında tutmanız hiçbir fayda getirmedi. Beşiktaş, bu yarışın içinde her zaman olduğu gibi var olduğunu gösterdi. İki rakibini de farklı yenerek gösterdi. O yüzden içinizde vicdan ve adalet duygusu biraz olsun kalan haftalarda birazcık varsa bunları sahada görmek istiyoruz. Bu koltuklar hepimiz için gelip geçici. Bu koltuklardan kalktığınız zaman arkanızda bıraktığınız anılar, arkanızdan konuşulan söylemler sizi ayakta tutuyor. O yüzden bu kurullar da görev alan herkes bunun bilincinde olmalı." 

Emre Kocadağ: Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...