Emre Belözoğlu'nun utanç gecesi; "Acı verici senaryolar bana nasip oldu"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emre Belözoğlu'nun utanç gecesi; "Acı verici senaryolar bana nasip oldu"

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir 1-1'in rövanşında Gent'e evinde 1-4 mağlup olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda veda etti. Turuncu-Lacivertliler'in yeniliş şekli, Türk futbolu adına utanç gecelerinden biri olarak kayıtlara geçti. Bu sezon evinde Galatasaray'dan 7 gol yiyen Emre Belözoğlu'nun takımı, Belçika ekibinden de 6 dakikada 4 gol yiyerek inanılmazı başardı. Belözoğlu maçtan sonra "Acı verici senaryolar bana nasip oldu" diyebildi.

Medipol Başakşehir'in 1-4'lük Gent hezimetinin ardından teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

42 yaşındaki çalıştırıcı, "Üzgün olduğumu söylemek istiyorum. 13-14 maçımız var 8 galibiyet aldık. Ne yazık ki yenilmek konusunda da acı verici senaryolar bana nasip oldu. Oyunculara teşekkür ediyorum, çocuklar elinden geleni yaptı. Bu tempoyu bu ritmi yakalama konusunda Gent daha genç. Buraya gelen herkesten özür diliyorum. Ülke puanına iyi hizmet takımlardan biriyiz. Çeyrek finale kalmak isterdik, olmadı." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki son 3 maçını gol atamadan kaybeden Belözoğlu, "Oyun anlayışı, ritim... Depremin getirmiş olduğu aralar... Haftanın 6. gününde 3. maçına çıktık. Oyuna başlangıç, iştah vardı. Galatasaray maçında benzer bir durum olmuştu. Geldiler gol yedik" dedi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1636059420076417027

Emre Belözoğlu'nun utanç gecesi;

 Gift Emmanuel Orban Başakşehir'e 4 dakikada 3 gol atarak adını dünya futboluna duyurdu, maç topunu eve götürmeyi ihmal etmedi.

GENT'İN HOCASI NE DEDİ?

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup eden Gent'in teknik direktörü Hein Vanhaezebrouck, çeyrek finale kalan takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vanhaezebrouck, "Çok iyi bir sonuç elde ettik. 4-1 çok iyi bir skor. Bir oyuncunuz 3 golü 3 dakikada, takımınız da 4 golü 6 dakikada atıyorsa bu mükemmeldir. Oyunun başında 10-15 dakika kontrolümüz yoktu, çok iyi baskı yaptılar ama golü bulamadılar. Daha sonra golü bulduk ve güven kazandık, rakip de mental olarak düşüşe geçti. Ama bu da onların iyi takım olmadığını göstermiyor. Baştaki 15 dakika için mutsuzum diyebilirim, gol atabilirlerdi. Eksi yönümüz olarak maçın başında hırs eksikliğimizi söyleyebilirim. Çeyrek finale kaldık ve takımımla gurur duyuyorum. Bundan sonra hangi takımın geleceğini göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Belçikalı teknik adam, takımının 6 dakikada 4 gol bulması hakkında ise, "Benim kariyerim boyuncu hiç böyle bir şey olmadı, hem koç hem futbolcu olarak. Dün de Haaland'ı gördük. Goller çok hızlı geldi. Sıra dışı bir durum. Kariyerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...