Emre Belözoğlu'nda son karar verildi!

Emre Belözoğlu'nda son karar verildi!

SPOR Haberleri

Sözleşmesi biten futbolculara, yeni hocadan sonra masaya oturulacağı bilgisi verilirken, Emre Belözoğlu için bu uygulama geçerli değil.

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyunculardan en çok Emre'nin durumu merak ediliyor. nbsp;Başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere camianın önde gelenleri, 3 Temmuz sürecinde kulübe büyük bir bağlılık gösteren Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'e sahip çıkılması düşüncesindeler.


ROLÜ BÜYÜK
Özellikle Emre'nin en kötü günlerde kulübün direncinde büyük bir rol oynamasının, futbolu Fenerbahçe'de bırakması için yeterli bir neden olduğu dile getiriliyor.


Kötü gidişten dolayı sözleşmesi biten oyuncular ile görüşmelerin dondurulması nedeniyle kimseyle masaya oturulmazken, başta Emre olmak üzere kulübün emektarlığını yapan bazı futbolcuların sözleşmelerinin, teknik direktör beklenmeden uzatılacağı ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...