Emre Belözoğlu, Zokora için Anayasa Mahkemesi'nde

Emre Belözoğlu, Zokora için Anayasa Mahkemesi'nde

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, kendisine kasti tekme attığı iddiasıyla Zokora ve Sadri Şener için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.

Türkiye'de ilk kez bir futbol maçında yaşanan olay, Anayasa Mahkemesi'ne başvuru konusu oldu. Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzon maçında kendisine kasti tekme atan Didier Zokora ve televizyonda kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü Sadri Şener'le ilgili bireysel başvuruda bulundu. Trabzonspor eski başkanı ve futbolcusu hakkındaki suç duyuruları üzerine başlatılan soruşturmaların 'hukuka aykırı bir şekilde reddedildiğinin' belirtildiği başvuru dilekçesinde; "Kovuşturmaya yer olmadığına dair kararın (takipsizlik) kaldırılarak, yeniden suça konu olaya ilişkin soruşturma başlatılmasına karar verilmesini talep ederiz" denildi. Mahkeme, Emre'nin başvusunu incelemeye aldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...