Emre Belözoğlu: Nerede o eski derbiler

Emre Belözoğlu: Nerede o eski derbiler

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin kaptanı "Futbolda artık bazı duygular yok olmaya başladı. Derbilerin bile eski keyfi yok" dedi

Sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda Galatasaray ile oynayacakları derbi maçta sahada olmak istediğini söyledi. Sarı-lacivertli oyuncu, "Şu an kendimi iyi hissediyorum. Fizik olarak bu iki haftada kaybettiklerimi kazanmak için ekstra da çalıştım. Takımla antrenmanlarda bir sıkıntı olmaz ise hoca hafta sonu izin verirse inşallah sahada olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları derbi maça değinen Emre Belözoğlu, "Futbolda artık bazı duygular yok olmaya başladı. Ne yazık ki artık derbilerin bile keyfi yok. Biz futbolcular çok önceden bunun havasına girip keyfini yaşamaya çalışıyorduk, inşallah örnek olabilecek bir derbi olur diye ümit ediyorum. Son maçımız olan TFF Süper Kupa karşılaşmasında rakibimize ciddi bir üstünlük sağladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Onlar da kendi sahalarında tabii ki bizim gibi ezeli rakibi olan bir takımı yenmek isteyeceklerdir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...