Emre Belözoğlu: Biz zoru severiz

Emre Belözoğlu: Biz zoru severiz

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kaptanı, "Zor bir deplasman ama biz böyle atmosferlere alışığız. İnşallah kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzon deplasmanlarının en çok tepki çeken oyuncularından Emre Belözoğlu, yüksek tansiyonlu maç öncesi dostluk mesajları içeren bir açıklama yaptı. Avni Aker'deki karşılaşmaların her zaman zor geçtiğini dile getiren Emre, "Eminim dostça, güzel ve hak edenin kazanacağı bir maç olur" dedi. Trabzonspor'un yeni oyunculardan kurulu bir takım olduğuna dikkat çeken milli oyuncu, "Zorlu bir deplasman ama biz takım olarak böyle atmosferlere alışığız. Bu anlamda son derece tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum. Lige iyi bir başlangıç yaptık ve bunu devam ettirmek istiyoruz" yorumunu yaptı. İsmail Kartal'ın önlerine 8 haftalık bir hedef koyduğunu dile getiren Emre, "Bu doğrultuda, emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. İnşallah sahadan gülerek ayrılan taraf biz oluruz" diye konuştu.
Takımdaki eksikleri de değerlendiren Emre Belözoğlu, Volkan, Caner, Meireles ve Egemen'in çok önemli oyuncular olduğunu vurguladı, ancak sıkıntı yaşamayacak kadro derinliğine sahip olduklarını dile getirdi. Kaptan, "Geniş bir kadromuz var. İnanıyorum ki, oynayamayacak arkadaşlarımızın yerinde göreve yapacak olanlar ellerinden gelenin fazlasını yapacak. Sonuçta Fenerbahçe formasını kim giyerse giysin, o gün sahada terinin son damlasına kadar mücadelesini verir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasını yaptı. Geçen gün 35. doğum gününü kutlayan Emre "34 yaşı güzel anılarla bitirdik. Fenerbahçe şampiyon oldu. İkinci çocuk haberini aldık. İnşallah 35'i de 4. yıldızla kutlarız. Umarım güzel bir sene bizi bekliyordur" dedi. ? M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...