Emirhan İlkhan Süper Lig'e geri dönüyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emirhan İlkhan Süper Lig'e geri dönüyor!

SPOR Haberleri

Süper Lig'de uygulanan 8+3 kuralı nedeniyle gözünü yerli oyunculara çeviren Galatasaray'da, sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı -kırmızılılar Beşiktaş'tan geçtiğimiz sezon başı 4 milyon 500 bin Euro karşılığında Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan'ı gündemine aldı.

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve İtalya'nın Torino takımına 4 milyon 500 bin Euro karşılığında transfer olan Emirhan İlkhan için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

GALATASARAY DEVREDE İDDİASI

Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen ve kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendiren Galatasaray, bir yandan da ligde uygulanan 8+3 kuralı nedeniyle yerli oyuncu arayışına girdi. Orta sahasına 1 yerli oyuncu daha takviye etmek isteyen sarı-kırmızılılar,
Emirhan İlkhan'ı gündemine aldı.

İLK TEMAS KURULDU

Eski Beşiktaşlı futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçen Galatasaray, genç oyuncunun menajeri ve kulübüyle ilk temasları kurdu. Görüşmelerin olumlu gittiği iddia edildi.
 
 
Emirhan İlkhan Süper Lig'e geri dönüyor!

BEŞİKTAŞ BIRAKMAK İSTEMEMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Emirhan İlkhan, Beşiktaş'tan ayrılmıştı ve taraftarlar yönetime ve futbolcuya bu transfer sonrası tepki göstermişti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, altyapılarından yetişen ve 4,5 milyon avro serbest kalma bedeli bulunan 18 yaşındaki Emirhan'ın siyah-beyazlı takımda devam etmesi için her şeyi yaptıklarını ancak oyuncunun kalmak istemediğini söylediğini açıklamıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 
 
 
 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...