Emin Bayram'ın maaşı "yok artık" dedirtti! Galatasaray yönetimi yeni sözleşme hazırlıyor

Düzenleyen:
Emin Bayram'ın maaşı "yok artık" dedirtti! Galatasaray yönetimi yeni sözleşme hazırlıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın altyapıdan yetişen 19 yaşındaki stoperi Emin Bayram ayda 25 bin TL'ye oynuyor. Galatasaray'ın evinde 2-1 kazandığı Gaziantep maçının ilk yarısında yeni transfer Abdülkerim Bardakçı'nın kırmızı kart görmesiyle forma şansı bulan genç futbolcu, 3-2 kazanılan Kasımpaşa maçına da ilk 11'de başlamıştı. Kamp döneminde de adından söz ettiren Emin Bayram'ın aylık kazancı şaşırttı...

TGRT Yorumcusu Yakup Çınar'ın Fanatik'te yer alan haberine göre; 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.86 boyundaki stoper Galatasaray'da aylık 25 bin TL kazanıyor. Emin Bayram bir diğer genç stoper Metehan Baltacı ile birlikte takımın en az kazanını. Metehan Baltacı da aylık 20 bin TL ücret alıyor.

Emin Bayram'ın yıllık ücreti 300 bin TL'ye denk gelirken Danimarkalı stoper Victor Nelsson ise yılda 18.4 milyon TL (1 milyon euro) kazanıyor.

GEÇEN SEZON BOLUSPOR'A KİRALANDI

Emin Bayram geçen sezonu TFF 1. Lig ekibi Boluspor'da kiralık geçirdi. 30 maçta 2 gollük istatistik ortaya koyan 19 yaşındaki yıldız adayı Galatasaray'a güçlü dönmüştü. Emin Bayram sakatlandığı döneme kadar Okan Buruk'un hazırlık kampında şans verdiği ve performansını beğendiği bir isimdi.

2013 yılında Galatasaray alt yapısında futbola başlayan Emin Bayram 2019 yılında Fatih Terim döneminde profesyonel yapıldı. Genç oyuncu daha 16 yaşındayken A Takım forması giymeye başladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...