Emenike ve Cardozo transferinde son durum

Emenike ve Cardozo transferinde son durum

SPOR Haberleri

Adı Fenerbahçe ile anılan Emenike'nin menajeri 'talipleri arttı' derken Portekiz basını Cardozo için Benfica'nın görüşmeleri sonlandırdığını yazdı.

Ashkabadze, "Emenike'ye artan bir ilginin olduğu doğru. Ancak, ilgili olan sadece Fenerbahçe değil. Futbolun içinde talepler vardır. Biz de mümkün olan en yüksek bonservis bedelini almaya çalışırız" dedi. Karpin ise "Emenike benim oğlum gibi, bu doğru. Harika bir futbolcu. Gitmesini istemem. Ancak, Emenike Türkiye'ye gitmek istiyorsa ne yapabilirim ki. Onu kilitleyecek değiliz" ifadelerini kullandı. Emenike'nin menajeri ise Fenerbahçe ile bir anlaşmaya varılmadığını açıkladı. Portekiz basını ise Fenerbahçe'nin Cardozo defterini kapatmak üzere olduğunu ileri sürdü. A Bola'nın manşetinden duyurduğu haberde "Oscar Cardozo, Türkiye'ye uzak" ifadesi kullanılırken, bu transferin suya düştüğü belirtildi. Benfica ve Fenerbahçe'nin pazarlıklar neticesinde bir türlü anlaşma sağlayamadığı ve Portekiz kulübünün görüşme masasından kalktığı öne sürüldü. Portekiz basını Paraguaylı golcünün Benfica yönetimine "Takımla çalışmak için izin istiyorum" şeklinde başvurusunun da kabul görmediğini okuyucularına duyururken, Cardozo'nun spor salonunda tek başına çalıştığı bir fotoğraf da yayımlandı. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...