Emenike, 'Şampiyonluk kupasını almadan gitmem'

Emenike, 'Şampiyonluk kupasını almadan gitmem'

SPOR Haberleri

"Takıma alışmam zaman aldı" diyen Emenike, "O kupayı kaldırmadan bir yere gitmem" ifadesini kullandı

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Emmanuel Emenike, beklentilerin karşılığını vermeye başladı. İlk haftalarda hayal kırıklığı yaşatan ve eleştiri toplayan Nijeryalı golcü, sessizliğini ancak ligin 8. haftasında bozabilmişti. Forma giydiği 6 karşılaşmada ağları havalandıramayan Emenike, Erciyes'e 90+4'te attığı golle 3 puanı getirmiş ve maçın adamı olmuştu. Şu ana kadar ligde forma giydiği 11 maçta 4 gol, 3 asistle oynayan siyahî yıldızın yedek soyunduğu karşılaşmalardaki katkısı Fenerbahçe'ye çok kritik puanlar kazandırdı. İlk 11'de görev aldığı maçlarda 3 gol, 2 asistle oynayan Emenike, Erciyes'teki kritik golünün yanı sıra, Antalya'daki son dakika asistiyle de galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray derbisinde yedek soyununca tepki gösteren ve Ersun Yanal'la küçük çaplı bir kriz yaşayan Emenike'nin özellikle son 5 maçtaki performansı parmak ısırtacak cinsten. Elazığ karşılaşması hariç bütün maçlarda forma giyen Emenike, son 5 karşılaşmaya 4 gol, 1 asist sığdırdı. Fenerbahçe'den ayrılmak istediği iddialarına sert çıkan Nijeryalı yıldız, "Fenerbahçe'ye geri dönmek için çok bekledim. Burada yapılacak işlerim, gerçekleştirecek hayallerim var. Mutluyum ve ayrılmayı aklımın ucundan dahi geçirmedim. Tek düşüncem şampiyonluk kupasını kaldırmak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Gollerimle, asistlerimle takıma katkı sağlayabildiğim için de çok mutluyum" ifadelerini kullandı. nbsp;

FENERBAHÇE'NİN FARKI FORVETİ
Beşiktaş derbisine hazırlanan Fenerbahçe'de forvetlerin performansı Ersun Yanal'ın yüzünü güldürürken, rakiplerine korku veriyor. 28 golle ligin en skorer ekibi olan sarı-lacivertlilerde, forvet hattını oluşturan Sow (6), Webo, (5), Kuyt (5) ve Emenike (4) 20 golle, ligdeki 14 takımı sollamış durumda. Toplam 21 gol atan Beşiktaş'ta forvetlerin gol toplamı sadece 7. Almeida (5), Eneramo (1) ve Ömer (1) gol atan isimler, Dentinho, Mustafa Pektemek ve Holosko'dan ise henüz ses yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...