Emenike açık konuştu, 'Baskı altında değilim'

Emenike açık konuştu, 'Baskı altında değilim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 13 milyon euroluk bonservis bedeliyle Rusya'dan renklerine bağladığı Emenike, 'Transfer ücreti üzerimde baskı oluşturmuyor' dedi

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Emenike iddialı açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası Afrika Elemeleri için milli takım kampında bulunan golcü oyuncu, ülkesi Nijerya'da verdiği röportajda sarı-lacivertli taraftarların yüreğine su serpecek mesajlar verdi. Emenike, Fenerbahçe'ye 13 milyon euroluk yüksek bir bonservis bedeliyle transfer olmasının, üzerinde herhangi bir baskıya sebebiyet vermediğini, gollerinin geleceğini söyledi.Yıldız oyuncu, "İstanbul'a gelmeden önce herkes benim neler yapabileceğimi zaten biliyordu, özgüvenimi asla kaybetmedim. Transferimi gerçekleştirenleri ve bana inananları haklı çıkaracağım" dedi. Golcü futbolcu atabildiği kadar gol atmak ve Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşamak istediğini sözlerine ekledi. Yıldız oyuncu, Dünya Kupası Afrika elemelerinde Nijerya'nın Malawı'yi 2-0 yendiği maçta takımının ilk golünü atmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...