Elneni Beşiktaş için gemileri yaktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Elneni Beşiktaş için gemileri yaktı
SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Arsenal forması giyen Mısırlı yıldız, bu sezon forma şansı bulamamaktan şikayetçi. Menajerine Beşiktaş’la anlaşması için talimat verdi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın eski yıldızlarından Muhammed Elneni’nin siyah beyazlı renklere dönme ihtimali doğdu. 2019-20 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve sergilediği başarılı performansı hafızalardaki tazeliğini koruyan Mısırlı oyuncu yeniden siyah beyazlı formayı giymek istiyor. Toplam sekiz sezon ter döktüğü Arsenal’de bu sezon sadece üç maçta toplam 12 dakika süre alabilen ve Londra ekibinde çok mutsuz olan 31 yaşındaki oyuncu, menajerine Beşiktaş’la anlaşması için talimat verdi.

EVERTON DA TALİP

Arsenal’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilememeye karar verdiği Elneni’ye, Premier Lig takımlarından Everton da talip. Mısırlı ise bu ilgiye sıcak bakmıyor. Transferi gerçekleşirse Beşiktaş’a bedelsiz olarak gelecek olan tecrübeli oyuncunun geri dönüşü yeni yönetimin döneminde gerçekleşmiş olacak. Elneni ve menajeri görüşmelerin başlaması için 3 Aralık’ta yapılacak seçimi bekliyor. Öte yandan Elneni’nin transfer gerçekleşirse Beşiktaş’tan Afrika Kupası’na gidecek olan futbolcu sayısı dokuza yükselecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...