Elazığspor lig'de ağlatıyor, kupada güldürüyor

/ Kaynak: AA
Elazığspor lig'de ağlatıyor, kupada güldürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Elazığspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ortaya koyduğu performansla taraftarının yüzünü güldürdü.

Ligde sezonun ilk yarısını 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucu topladığı 13 puanla 16. sırada tamamlayan bordo-beyazlı ekip, kupada aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çekiyor.Gruplardaki ilk maçında Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan, Tokatspor deplasmanından da 2-2 beraberlikle ayrıldı. Son maçında Galatasaray'ı sahasında 1-0 mağlup etme başarısı gösteren Gakgoşlar, topladığı 5 puanla, Medical Park Antalyaspor'un ardındana averajla 2. sırada yer aldı.Elazığspor Kulübü 2. Başkanı ve basın sözcüsü Korkut Şerifoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ligin ikinci yarısı başlamadan takıma büyük moral verdiğini söyledi.Ziraat Türkiye Kupası'na en az lig kadar önem verdiklerini dile getiren Şerifoğulları, ''Biz hiçbir maçı ayırt etmiyoruz. Karşılaşmaya as kadromuzla çıktık. Gösterdiğimiz samimiyet meyvesini verdi. İnşallah sergilediğimiz oyunu lige yansıtırsak, Elazığspor en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Kupada sergilediğimiz başarılı performansı devam ettirmek ve bu grafiği lige de yansıtmak istiyoruz'' diye konuştu.
Alınan galibiyette taraftarın da payının büyük olduğunu belirten Şerifoğulları, şöyle devam etti:''Taraftarımız bu önemli maçta bizi yalnız bırakmadı ve biz de bunun karşılığını verdik çok şükür. Devre arası hazırlıkları toparlanmamız için fırsat oldu. Kamp dönemini iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Bu galibiyeti bize armağan eden teknik heyetimize ve futbolcularımıza gönülden teşekkür ediyorum.''

- Aydın Yılmaz'ın sakatlanması

nbsp;Korkut Şerifoğulları, maçın 17. dakikasında Aydın'ın sakatlanmasının büyük bir talihsizlik olduğunu ve pozisyon sonrası herkesin derin üzüntü yaşadığını kaydetti.
Galatasaray Kulübü ve genç futbolcu Aydın'a geçmiş olsun dileklerini ileten Şerifoğulları, ''İnşallah Aydın kardeşimiz tez zamanda iyileşir ve sahalara bir an önce döner. Bu tarz olumsuzluklar maalesef ki futbolda mevcut'' dedi.
Galatasaraylı Melo'nun sergilediği tavırların ve yapmış olduğu hareketin fair-play çerçevesine girmediğini, hakemlerin olayı doğru süzemeyişinden dolayı da Serdar Özkan'ın haksız bir kırmızı karta maruz kaldığını savunan Şerifoğulları, ''Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun maçın genelini ve olayın yaşandığı anı iyi değerlendirmelerini istiyoruz. Türk futbolunun ve hakemlerinin güvenilirliği için, herkesi fair-play kuralarına saygı göstermeye ve uymaya davet ediyoruz'' diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...