El Clasico ricasına Güneş vetosu

Düzenleyen:
El Clasico ricasına Güneş vetosu

SPOR Haberleri

Digiturk, 18.15’te başlayacak Barcelona-Real Madrid maçıyla çakıştığı için derbinin 20.00’ye alınmasını istedi ancak Güneş ‘hayır’ dedi

Cumartesi günü futbol severler ekran başına kilitlenecek. Ligde son 5 maçını kazanarak zirveye adım adım yaklaşan Fenerbahçe, Kadıköy’de 3 Aralık Cumartesi günü lig ikincisi Beşiktaş’ı ağırlayacak. Sonucu merakla beklenen bu maç için yayıncı kuruluş TFF’ye flaş bir başvuruda bulundu. Aynı zamanda La Liga’nın da yayıncı kuruluşu olan Digiturk, bütün dünyada ‘El Clasico’ olarak adlandırılan Barcelona-Real Madrid maçı sebebiyle derbinin 19.00’dan 20.00’ye alınmasını talep etti. İspanya Ligi’ndeki dev maç cumartesi günü saat 18.15’te başlayacak. 

Bizim için 1 saat bile önemli
TFF, Digiturk’ten gelen talebi her iki kulübe iletip görüşlerini sordu. Fenerbahçe Kulübü, derbinin saat 20.00’de başlamasının kendileri açısından bir problem teşkil etmediğini ve değişikliği kabul ettiğini bildiren yazıyı TFF’ye iletti. Ancak Beşiktaş değişiklik talebini onaylamadı. Fikstür yüzünden TFF’ye sürekli göndermelerde bulunan ve “Ben kenarda yoruluyorum, oyuncularım ne yapsın? Bizim için 1 saat bile önemli” diyen Güneş, salı günü oynayacakları Dinamo Kiev maçını gerekçe göstererek değişikliği kabul etmedi. Böylece derbinin 20.00’ye alınma ihtimali ortadan kalktı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...