Efsaneye son görev

Düzenleyen:
Efsaneye son görev

SPOR Haberleri

Berlin Panteri, Florya ve TT Arena’da sevenlerinin katılımı ile düzenlenen anma töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Türk futbolunun ve Galatasaray camiasının efsanesi Turgay Şeren 84 yaşında hayatını kaybetmişti. Şeren için ilk tören Florya'daki Galatasaray Yardımlaşma Vakfı'nda yapıldı. Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı Kurucu Başkanı Oğuz İmregün, Galatasaray Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sonay Kale, altyapı futbolcuları ve Şeren'in sevenleri katıldı.
Ardından  Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Arena Batı Lounge bölümünde anma töreni düzenlendi. Şeren'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BAŞKAN DURSUN ÖZBEK: 'ÖRNEK BİR İNSANDI'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: “Galatasaray'ın iftihar ettiği birisiydi. Hem Galatasaray, hem de Türkiye Cumhuriyeti'ne verdiği hizmetlerden ötürü herkesin sevgisini kazanmış örnek bir insandı. Gelecek nesiller, sporcular, Turgay Şeren'in hayatını okumalı, insan olarak beyefendiliğini örnek almalı. Kendisiyle hep iftihar ettik. Allah hepimize böyle bir geçmiş ve gelecek nasip etsin, mekanı cennet olsun.”

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...