Efsane kaptan ne hallere düştü!

Efsane kaptan ne hallere düştü!

SPOR Haberleri

İskoçya'da, Celtic takımının efsane kaptanı Scott Brown, çarşamba gecesi sızmış bir halde Edinburgh sokaklarında görüntülendi.

Pazar günü oynanacak Lig Kupası finali öncesi arkadaşlarıyla kucak dansı yapılan bir gece kulübüne giden Scott Brown aşırı alkolün etkisiyle kendinden geçti.

Ayakta bile güçlükle duran yıldız futbolcu kulüpten ayrıldıktan sonra bir anda yere oturdu. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Scott Brown, bir ara arkadaşlarının verdiği yiyecekleri tüketti.
Efsane kaptan ne hallere düştü!
Bu görüntüler İskoç basınında büyük yankı uyandırırken, arkadaşlarına örnek olması gereken kaptanın hoş olmayan bir şekilde basına yansıması Celtic cephesinde de öfkeyle karşılandı.

Oyuncularına gazoz ve abur cubur yiyecekleri yasaklayan teknik direktör Ronny Deila'nın bu olaya nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu.
Efsane kaptan ne hallere düştü!
Celtic'in orta sahadaki en etkili kozlarından biri olan 29 yaşındaki Brown, 2007 yılından bu yana forma giydiği kulübün sembolleri arasında gösteriiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...