Efes tutunamadı

Düzenleyen:
Efes tutunamadı

SPOR Haberleri

Cedevita Zagreb karşısında kırılma anlarında hücumlardan boş dönen lacivert-beyazlılar, dış atışlara engel olamayınca yenildi

THY Euroleague TOP 16 E Grubu’nda Anadolu Efes, Cedevita Zagreb’e deplasmanda 84-80 yenilerek 4. maçında 2. defa mağlup oldu. Grubun zayıf halkası olarak görülen ancak iyi sonuçlar alan Cedevita karşısında bir türlü maçı koparacak hamleleri yapamayan lacivert-beyazlılar kötü bir yenilgi almış oldu. Rakibiyle normal sezonda da eşleşen Efes Cedevita’yı deplasmanda yenmiş, evinde kaybetmişti. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta ilk periyodu ev sahibi ekip 24-20 önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyunu dengeleyen Anadolu Efes, 11. dakikada Brown'ın üç sayılık isabetiyle maçın başından itibaren ilk kez öne geçti: 24-25. Buna karşın Cedevita, kenardan oyuna dahil olan Arapovic'in sergilediği etkili performansla rakibine cevap verdi ve devre arasına 47-47'lik eşitlikle gidildi.
Son periyotta pes etti
Üçüncü periyoda Cedevita daha iyi başladı. Hücum ribauntlarına da hakim olan Hırvat ekip 26. dakikada fast-breaklerle farkı 13 sayıya çıkardı: (63-50). Son bölümde Anadolu Efes savunmaya biraz odaklanınca periyod sonunda farkı 6 sayıya (65-59) düşürdü. Son çeyreğe Brown'ın arka arkaya kaydettiği sayılarla giriş yapan lacivert-beyazlılar, 34. dakikada bir kez daha öne geçti: 67-69. Son iki buçuk dakikaya 78-78 beraberlikle girildi. Brown'un peş peşe iki blokundan sonra hücumlarda çok kötü bir performans sergileyen Anadolu Efes, rakibin dış atışlarına da çare üretemeyince karşılaşmadan 84-80 mağlup ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...