Düzenimizi bozmayalım

Düzenleyen:
Düzenimizi bozmayalım

SPOR Haberleri

Galatasaray’da sezon sonunda Çin ve ABD pazarına sunulup, yüksek bir ücrete satılmak istenen Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takıma daha hizmetini tamamlamadığını bildirdi.

G.Saray’a en az sözleşmesinin sonuna kadar hizmet etmek istediğini yöneticilere söyleyen Hollandalı yıldızın bu kararı almasında eşinin etkisi büyük oldu. Türkiye’yi çok seven ve düzenini bozmak istemeyen Yolanthe Cabau “Şu an en iyi tercih burada kalmak olur” diyerek eşine fikrini söyledi.
Cabau “Maceraya gerek yok. Burada huzurlu ve mutluyuz. Herkes bizi çok seviyor” ifadelerini kullanırken Sneijder de eşine hak verdi. Son 2 sezondur kulüp içinde zaman zaman büyük sıkıntılar yaşayan Hollandalı yıldızın, mevcut Teknik Direktör Igor Tudor’la da arasında soğuk rüzgarlar esiyor. 

ARENA RESMEN G.SARAY’IN
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ankara’da Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın yanındaydı. 45 dakika süren görüşmede Galatasaray’ın yapmayı planladığı yeni spor salonu ve stadın devir teslimi gündeme geldi. Sarı-kırmızılılar TT Arena’nın üst kullanım hakkıyla birlikte yeni spor salonunun inşaat iznini aldı.

Hasta çocukları sevindirdi
Sneijder, ülkesinde kanser hastası çocuklar için düzenlenen etkinliğe katıldı. 32 yaşındaki futbolcu, her yıl 600 çocuğun kanser olduğunu öğrendiğinde bir şeyler yapmak istediğini belirterek, “Bizim için hayat kolay olabilir ama herkes için kolay olmadığının farkında olmalıyız” dedi. Etkinliğe Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind ve milli futbolcular Promes, Wijdaldum, Strootman da katıldı.

İngilizlerle görüştüm
- Sezon sonunda G.Saray ile sözleşmesi sona erecek olan Aurelien Chedjou, İngiltere’den görüştüğü iki kulübün adını verdi. Tecrübeli stoper “Southampton ve Swansea ile bir görüşme oldu. Şu ana kadar bir gelişme yok. Buradaki maceram haziran ayında sona erecek. Daha sonra başka yerlerde yeni maceralar yaşamayı umuyorum’’ şeklinde konuştu.

Florya bakıma alındı
- G.Saray’da takımın başına geldiği zaman İgor Tudor’un da şikayetçi olduğu Florya Metin Oktay Tesisleri’nin zemini bakıma alındı. Cavanda ve Eren Derdiyok zeminden kaynaklanan sakatlıklar yaşamıştı. Sarı-kırmızılı takım lige verilen milli ara müddetince antrenmanlarını Olimpiyat Stadı’nda yapacak. 

Podolski’nin veda günü
- Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski, milli takımda bugün jübile maçına çıkacak. Almanya ile İngiltere’nin karşı karşıya geleceği maç saat 22.45’te başlayacak, S Sport’tan yayınlanacak. Milli formayla 129 maça çıkan Podolski 48 gol atma başarısı göstermişti. Ayrıcı tecrübeli yıldız Panzerlerle Dünya Kupası zaferi yaşamıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...