Düşman çatlattılar

Düşman çatlattılar

SPOR Haberleri

Yıldırım ile aralarının açık olduğu iddia edilen Ali Koç, "Aziz Yıldırım sadece F.Bahçe'yi değil Türk sporunu ileriye taşıdı" dedi

Fenerbahçe camiasında Aziz Yıldırım'ın veliahdı olarak görülen Ali Koç'tan başkana tam destek geldi. Geçtiğimiz günlerde ikilinin aralarının açık olduğuna dair haberler medyaya yansımıştı, ancak Yıldırım ile Koç Fenerbahçe Koleji'ndeki karne dağıtma töreninde bir araya geldi ve adeta düşman çatlattı. Ali Koç, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ederek destek verdi. Konuşmasında iyi insan olmak vurgusunda bulunan Koç, dürüstlük ve adaletin önemine dikkat çekerken, "Ersun Hoca sene başında burada bir konuşma yapmıştı. İyi, onurlu ve adil insan olmanın ne kadar önemli olduğunu hem şahsınız hem de ülkeniz için anlatmıştı. Ben bundan çok etkilendim. Çok iyi bir talebe olabilirsiniz, çok iyi sporcu olabilirsiniz, çok akıllı da olabilirsiniz ancak iyi insan olmadıkça bunların hiçbirinin kıymeti harbiyesi yok" sözlerini kullandı. "Başkalarının size yapmasını istemediğiniz şeyi siz başkasına yapmadıkça hem siz hem de bu ülke çok iyi noktaya gelecektir. Adil olmak onurlu olmak bunu gerektirir" diyen Koç, Fenerbahçe Koleji'nin geldiği nokta için Aziz Yıldırım'a da teşekkür ederek, "Sadece eğitim konusunda değil sizin camiamız için çizdiğiniz yolu, varmak istediğiniz noktayı inşallah bizler de sizler kadar ayakta tutar, güçlendirebiliriz. Sadece futbolda değil sporun her branşında sadece sporda değil tesisleşmede de bu vizyon bu bayrak aynen devam edecektir" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARNE?DAĞITTI
Fenerbahçe Koleji'ndeki karne dağıtma törenine katılan Aziz Yıldırım, duygusal anlar yaşadı. Geçtiğimiz Salı günü Türkiye'ye dönüşünde taraftarların desteği karşısında gözyaşlarını tutamayan Başkan Yıldırım, dünkü törende de F.Bahçe Eğitim Kurumları Müdürü Adnan Ersan'ın konuşması sırasında ağladı. nbsp;


FENERBAHÇE NOTLARI


YENİ BİR DURAN ADAM POZU
F.Bahçe, Konya maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren sarı-lacivertlilerde çift kale maçı kazanan takım zaferini son günlerin çok tartışılan 'duran adam' pozuyla kutladı. Alper ve Salih'in tedavisi sürerken, adalesinde sertleşme olan Selçuk salonda çalıştı.



Borçlara nbsp;Yıldırım garantisi
Başkan Aziz Yıldırım, futbolculara ödeme güvencesi verdi. Aralık ayı transfer taksitleri ve maç başı ücretlerinin 1-2 gün içerisinde ödeneceğini söyleyen Yıldırım, "Ekonomik konularda rahat olun. Fenerbahçe'de kimsenin alacağı kalmaz. Aile ruhunu hiç kaybetmeyin, şampiyonluk böyle gelecek" dedi.

Mithat Yenigün öne çıktı
Aziz Yıldırım'ın başkanlığının düşmesi durumda Fenerbahçe'de başkanlık için Mithat Yenigün'ün ismi ağırlık kazandı. Abdullah Kiğılı'nın koltuğa talip olmaması, Mahmut Uslu'nun yeterli destek bulamaması Yenigün'ü favori duruma getirdi. Ali nbsp;Koç'un da Yenigün'ü desteklediği belirtildi. nbsp;


Kritik divan nbsp;toplantısı
Fenerbahçe Yönetimi'nin dün yapması beklenen olağanüstü toplantı iptal edilirken gözler Yüksek Divan Kuruluna çevrildi. Bugün saat 10.30'da Faruk Ilgaz'da yapılacak toplantıya tarihi katılım bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın toplantıda gündemi sarsacak açıklamalar yapacağı belirtiliyor.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...