Dusan Ivkovic'ten konsantrasyon vurgusu

Dusan Ivkovic'ten konsantrasyon vurgusu

SPOR Haberleri

Eurobasket 2013 2. tur E Grubu'nda oynanacak Sırbistan-Fransa maçı öncesi Dusan Ivkovic ve Vincent Collet, karşılaşma ile ilgili görüşlerini aktardı.

Slovenya'nın evsahipliği yaptığı 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 2. tur E Grubu'nda çeyrek finale kalmayı garantileyen iki takımı karşı karşıya getirecek mücadele öncesi Sırbistan ile Fransa'nın başantrenörleri açıklamalarda bulundu.Son maçta aldıkları Ukrayna yenilgisine değinerek sözlerine başlayan Sırbistan'ın çalıştırıcısı Dusan Ivkovic, "Ukrayna daha iyi olan taraftı. Letonya'ya karşı son yaptıkları maçın bize bir yardımı dokunmadı. Aksine mental olarak hazırlanamamamıza neden oldu. Şimdi, gruptaki son karşılaşmada karşılaşacağımız Fransa'ya odaklanmak zorundayız. Bu çok açık" dedi.Sırbistan gibi çeyrek final biletini gruptaki son maçlar öncesinde cebine koyan Fransa'nın başantrenörü Vincent Collet ise şu değerlendirmeyi yaptı:
"Sırbistan, Bay Eurobasket Ivkovic tarafından çalıştırılıyor. O'ndan daha fazla maç kazanmış başka bir antrenör olduğunu sanmıyorum. İki takım da birbirini tanıyor. Çok zor bir karşılaşma olacak. Savunmaları sıkı ve akıllıca oynuyorlar."
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...