Dürüst: Seçimde yokum

Dürüst: Seçimde yokum

SPOR Haberleri

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, "Oyun çok kesildi. Bu sebeple de futbolculardan tepki oldu^derken seçime girmeyi düşünmediğini söyledi

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, "Oyun çok kesildi. Bu sebeple de futbolculardan tepki oldu. 1-2 tane hakem hatası vardı ancak sonuca etki edecek hata olmadı" derken seçime girmeyi düşünmediğini söyleyerek, "Geçici süre için görev aldım. Şu anda tek amacımız bu süreyi doldurmak" şeklinde konuştu. nbsp;
Yasaman renk vermedi
Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman maç sonrası, "Berabere kalsaydık mahvolurduk. Fenerbahçe puan kaybetmişti, bu galibiyet bizi sevindirdi" derken başkanlık yarışı için de, "Perşembeye kadar vakit var. Aday olmayacağım demiyorum ama olacağım da demiyorum. Görüşmelerimiz var" demekle yetindi.
Taraftar stadı doldurmadı
F.Bahçe'nin iki puan kaybettiği haftada büyük bir fırsat yakalayan G.Saray'ın dün TT Arena'da oynadığı G.Antep maçında tribünler dolmadı. Karşılaşmayı 27 bin 500 taraftarın izlediği açıklandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar maçın başındaki G.Saray'ın baskılı futboluna tezahüratlarıyla destek verirken susmak bilmedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...