Dursun Özbek'ten taraftara sosyal medya uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dursun Özbek'ten taraftara sosyal medya uyarısı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Futbol AŞ yöneticisi Erden Timur, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde gelecek hedeflerini ve finansal rekabeti değerlendirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Futbol AŞ yöneticisi Erden Timur, Galatasaray'ın GKN Kargo ile yaptığı sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalarda bulundular.

Açıklamalardan öne çıkan satır başları şöyle;

AVRUPA'DAN UZAĞIZ

Erden Timur: "Başkanımız, Galatasaray'ın bu noktalara gelmesi için çok çaba sarf etti. Bu konuşmaları önümüzdeki sezon için de yaparız. İnşallah sadece futbolda değil diğer branşlarda da başarılı bir sezon olacak. 

"Hem futbolda hem diğer branşlarda işin finansal boyutu önemli oluyor. Sponsorluk desteği çok önemli. Yeni dönemde Avrupa ile rekabet etmenin en önemli yolu finansal olarak rekabet etmek. Gelirler konusunda Avrupa'dan uzağız. Çok çaba sarf etmek gerekiyor."

GALATASARAY'IN GENLERİNDE VAR

ÖZBEK, SOSYAL MEDYA KONUSUNDA UYARDI

"Kalbi her an Galatasaray için taraftarlara sesleniyorum. Sosyal medyada yazılanların, yapılan kirli hesapların kafalarını karıştırmasına izin vermesinler. Bize inanmaya devam etsinler. Önümüze hangi engel çıkarsa çıksın aşacağız. Birlik içinde başarıya ulaşacağız ve hep birlikte kutlayacağız."

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...