Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a doğum günü sürprizi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a doğum günü sürprizi

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sarı kırmızılılar, opsiyon hakkını kullanarak Buruk’un sözleşmesinin uzatıldığını TFF’ye bildirmişti. ‘Zamanı gelince anlaşırız, para problem değil’ diyen Özbek, 20 milyon liralık ücreti ikiye katladı…

Galatasaray’da üst üste ikinci şampiyonluğunu kovalayan teknik direktör Okan Buruk’un sözleşme bilmecesi ortadan kalktı. Florya’da 50. yaşını kutlayan Buruk’u yalnız bırakmayan başkan Dursun Özbek, başarılı hocanın ücretine iki katı zam yaptı. Sarı kırmızılılar, opsiyon hakkını kullanarak Buruk’un sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldığını TFF’ye bildirmişti. Yapılan sözleşmeye göre Buruk’a 2023-24 sezonu için 20 milyon lira ödenecekti. Ancak Özbek yönetimi, başarılı hocanın ücretine yüzde yüz zam yaparak rakamı 40 milyon liraya çıkardı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Gazetecilere açıklama yapan Özbek “Hem Galatasaray hem de Okan Buruk için iyi bir gün. Hem doğum günü kutlaması için buradayız hem de bu sene yapacağımız sözleşmeyi de tamamladık. Hocam Galatasaray’a yakışan bir insan” dedi. Buruk ise “Başkanımıza teşekkür ediyorum. 16 aydır beraberiz. Çok güzel günler geçirdim. Bizden başarı bekleyen taraftarımız var. Bunu şu ana kadar çok iyi şekilde ortaya koyduk. Benim isteğim aynı performansı hep birlikte devam ettirmek. Hedefimiz kupalar kazanmak. Kazandıkça buna yaklaşacağız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...