Dursun Özbek'ten gönderme: Oyuna gelmem

- Güncelleme:
Dursun Özbek'ten gönderme: Oyuna gelmem

Spor Haberleri

Başarılarının birilerinin tadını kaçırdığını belirten Özbek “Ben küçük ayak oyunlarına ve içinde kabadayılık geçen numaralara gelmem” diye konuştu

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Sarı kırmızılıların yıllık olağan mali genel kurul toplantısı dün Haliç Kongre Merkezinde yapıldı. Başkan Dursun Özbek, takımın şampiyonluğa yürüdüğünü belirtirken “28 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek yeni bir takım kurduk. Maaş bütçemiz yaklaşık 32 milyon avro. Bir kuruşun boşa gitmemesi konusunda sorumluluğumuz var. Okan Hoca’mıza, ekibine ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Galatasaray’ı tanıyan herkes çok iyi bilir, mayıs ayları bizimdir” dedi. 

İKİ DÖNEME İBRA

İsim vermeden F.Bahçe Başkanı Ali Koç’a da göndermede bulunan Özbek “Başarımız bazılarının tadını kaçırdı. Her şeyi planladıklarını görüyoruz. Galatasaray’ın gücünü hafife aldıkları için şimdi çaresizce bizi saha dışına çekmeye, rekabeti aşağı indirmeye çalışıyorlar. Ben G.Saray Başkanı olarak küçük ayak oyunlarına, içinde kabadayılık geçen numaralara da gelmem” dedi. Kurulda Burak Elmas ve Dursun Özbek dönemleri birlikte oylandı ve her iki dönem de mâli ve idari olarak ibra edildi.

DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

G.Saray Kulübü deprem bölgesi için neler yaptı? 100 tır, 2 bin 150 ton insani yardım malzemesi gönderildi. Nef Vakfının iş birliği ile K.Maraş, Gaziantep ve Adıyaman’da 1.000 konteynerlik kent kurma çalışması var. 250 kalıcı konut ve 10 okul için harekete geçildi. “Birlikte 1905” kampanyasından 59 milyon lira toplandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...