Özbek'ten Fenerbahçe'ye cevap: Ne yaparsanız yapın biz kazanacağız

- Güncelleme:
Özbek'ten Fenerbahçe'ye cevap: Ne yaparsanız yapın biz kazanacağız

Spor Haberleri

“Maçı sahada kazanacağını söyleyen kulüp neden devre arasında açıklama yapar” diyen Özbek “Adaleti size ve sinsi oyunlarınıza rağmen getireceğiz” ifadelerini kullandı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hem Fenerbahçe’ye hem de MHK Başkanı Lale Orta’nın sözlerine cevap verdi. Özbek, Orta için  “Görev tanımı dışına çıkarak, hakem yorumcularına baskı yapmıştır. Maalesef TFF ve yönetimi de sessiz kalarak aynı fikirde olduğunu göstermiştir. Demek ki VAR odasında gösterilmesi gereken ya da gösterilmemesi gereken görüntüler var. Burada MHK Başkanı istediği görüntülere karar veriyor, istediği görüntüleri yayınlıyor. Sayın MHK Başkanı, hem savcı, hem de hâkim olma rolüne soyunmuştur. Bunu kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

JESUS'A NİYE CEZA YOK?

Özbek, Fenerbahçe’nin açıklamalarıyla ilgili olarak da “Sahada maç oynanıyor, devre arasında açıklama yapılıyor. Maçı sahada kazanacağını söyleyen bir kulüp, neden devre arasında açıklama yapar? Sırf kırmızı kartı unutturmak için yapıyorlar. Avrupa maçından sonra hocaları çıkıp Türk futbolunun değerini yerle bir edecek açıklamalar yapıyor. Herkes dilini yutmuş gibi suskun. Fatih Hoca’mız Schalke maçında sonra yorum yaptı diye üç maç ceza aldı. Ne yaparsanız yapın, biz kazanacağız. Ve sahada kazanacağız. Adaleti, size ve sinsi oyunlarınıza rağmen getireceğiz” diye konuştu. 

KOÇ: TELEVİZYONDA ÇIK KARŞIMA

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in basın toplantısının bitiminde Fenerbahçe’nin Twitter hesabından paylaşım yapan başkan Ali Koç “Sayın Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı üçüncü defa tekrarlıyorum. Cesaretiniz varsa bütün bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum” çağrısı yaptı.

ÖZBEK: O SEVİYELERE KADAR DÜŞMEM

Bu paylaşıma cevap veren Dursun Özbek ise, “Kullandığınız üslubu üzüntüyle karşıladım. Son bir ümitle, bizi çekmeye çalıştığınız seviyeyi görüyoruz. İşte tam olarak bizim düşmek istemediğimiz seviye budur. İftiralarla ayak oyunlarıyla rekabeti aşağı çekmeye çalışıyorsunuz, bunu reddediyoruz. Başarısızlıklarını örtmek için taraftarınızı kandırmaktan vazgeçin” karşılığında bulundu.

MERTENS DÖNÜYOR

Galatasaray’da sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Dries Mertens, millî ara sonrasında Adana Demirspor maçıyla takıma dönecek. Takım izinliyken de açık kapatan Mertens yaptığı paylaşımda “Yüzde 100 hazırım” dedi. Sarı kırmızılı formayla 22 maça çıkan Mertens, üç maça daha çıkarsa sözleşmesi otomatik olarak bir yıl daha uzayacak. Galatasaray oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...