Dursun Özbek camiaya müjdeyi verdi: İcardi geliyor

- Güncelleme:
Dursun Özbek camiaya müjdeyi verdi: İcardi geliyor

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı kulübün patronu dün bir etkinlikte yaptığı açıklamayla taraftarı heyecanlandırdı. Galatasaray’da en çok merak edilen transferde anlaşma yakın

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray’da en fazla merak edilen konu, mutlu sonda büyük payı olan Mauro İcardi’nin sarı kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı konusuydu. Eşi ve menajeri Wanda Nara’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı Türkiye’ye veda paylaşımı taraftarda umutları kırsa da dün başkan Dursun Özbek bir etkinlikte heyecana sebep olacak açıklamalar yaptı. Finansbank’ın organizasyonuna başkanvekili Erden Timur’la birlikte katılan Özbek, bankanın üst düzey yöneticisi Ömer Aras’la önce bir süre konuştu. 

PSG OLUMLU BAKIYOR

Bu sırada Timur’un “Başkanım Ömer bey parayı verirse İcardi’yi alabiliriz” ifadelerini kullandığı duyuldu. Başkan Özbek, Aras’la diyaloğu sonrası salona dönerek, “Teşekkürler Ömer bey” derken, mikrofondan ‘İcardi geliyor’ anonsu yaptı. Bu sözler salonda alkışlanırken, sosyal medya bir anda çalkalandı. Sarı kırmızılı taraftarlar binlerce paylaşımla sevinçlerini dile getirdi. G.Saray’ın Arjantinli yıldız için PSG ile görüşmede mesafe aldığı, gerek Fransız kulübünün gerekse de İcardi’nin transfere olumlu yaklaştığı gelen haberler arasında.

BABASI KONUŞTU

Nicolo Zaniolo ile ilgili babası İgor Zaniolo, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Baba Zaniolo,” Her gün bir transfer haberi çıkıyor. Şimdi de Milan diyorlar. Zaniolo G.Saray’a Şampiyonlar Ligi için geldi. Galatasaray onu satmadığı sürece ayrılmak gibi bir düşüncesi yok” sözleriyle söylentilere noktayı koydu.

GOMİS’TEN TEKNİK SİNYAL

Galatasaray’a veda eden Bafetimbi Gomis, “Hâlen formdayım. Menajerlerimle birlikte kulüp bakıyoruz” derken, “G.Saray’ın simgesiyim. Futbolu bırakırsam bile burada devam etmek istiyorum. Galatasaray’a hizmet etmek için nerede etkili olabileceğime bakacağız” sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...