Dursun Özbek üyelere seslendi: Bize yardım etmelisiniz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dursun Özbek üyelere seslendi: Bize yardım etmelisiniz

Spor Haberleri

Galatasaray’ı ekonomik anlamda bağımsız bir yapıya kavuşturmak istediklerini belirten Başkan Dursun Özbek, “Günde 1,2 milyon lira faiz ödemekten kurtulmamız gerek. Bunun için bize yardım edin” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında konuştu. Borçları kapatmak için çalıştıklarını belirten Özbek “’Birinci hedefimiz Galatasaray’ın mali bağımsızlığına kavuşması. Geliştirdiğimiz projelerle Galatasaray’ı bu sarmaldan, günde 1,2 milyon lira faiz ödemekten çıkarmak istiyoruz. Bize yardım edin. Galatasaray’ın sürdürülebilir sportif faaliyetleri yakalaması için her şeyi yapıyoruz. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmayı hedefliyoruz” diye konuştu ve destek istedi.

METİN OKTAY TESİSLERİ

“Mecidiyeköy projesinde 180 tane 1+1 ve 2+1 şeklinde daire yapıyoruz. Bir rezidans işletmesi şeklinde olacak. Ayrıca 5 tane ticari dükkânımız var. İmkânı olan üyelerimiz bunlara ilgi göstersin’’ çağrısında bulunan Özbek, Kemerburgaz’da yapmayı planladıkları tesislerin inşasına yakında başlayacaklarını söyledi. Florya’daki tesisleri Kemerburgaz’a taşımak istediklerini belirten Dursun Özbek, adını şimdiden “Metin Oktay Tesisleri” olarak koyduklarını tesisin çok modern olacağını söyledi.

ÜYELERE DAVET: TÜZÜK DEĞİŞSİN

Dursun Özbek, kulüp tüzüğünde yapılacak değişiklikler için 5 Kasım’da olağanüstü genel kurul yapılacağının altını çizip “Gerek Spor Kanunu’nun değişmesi gerekse ihtiyaç çerçevesinde, tüzük değişikliğine gidiyoruz. Herkes gelsin. Tüzük bizim anayasamız. Geniş katılımla tartışılmasının, onaylanmasının gereği var” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...