Dursun Özbek 'tek yumruk' olmanın önemini anlattı: Rakipler kutluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dursun Özbek 'tek yumruk' olmanın önemini anlattı: Rakipler kutluyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı kırmızılı kulübü bölmeye çalışanların karşısında olduklarını belirten Özbek “Birlik içinde olmamıza rakip kulübün başkanları bile ‘helal olsun’ diyor” ifadesini kullandı.

Galatasaray Divan Kurulu Aralık ayı Olağan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde yapıldı. Başkan Dursun Özbek, Kopenhag maçında gereken skoru alacaklarını belirterek “Son dakikaya kadar mücadele edip, tarih yazacağımıza yürekten inanıyorum. Galatasarayımız her zaman Türkiye’nin gururu olmuştur, öyle olmaya da devam edecektir” dedi. Özbek, tek yumruk olmanın da önemine değinip rakip kulübün başkanlarının bu konuda kendilerine “Helal olsun” dediğini ve bunun devam etmesi gerektiğini belirterek “Galatasaray’ı bölmeye ayrıştırmaya çalışanların karşısında olacağız” dedi.

FAİZDEN KURTULMALIYIZ

Kemerburgaz projesinin son durumu hakkında bilgi veren Özbek “Yaklaşık 130 dönüm civarında bir arsamız var. Buna ne gerek vardı deniyordu. Ne kadar elzem olduğunu anlamak için Florya’ya gidip, gezmek lazım. İlk yapıldığından itibaren aradan 40 yıl geçti. 40 yıldan beri taş taş üstüne koyulmadı. Hiç kimse demedi ki ‘Galatasaray bir dünya markası olmuş. Başarıdan başarıya koşuyor. Dünya yıldızlarını getiriyorsun nerede idman yaptırıyorsun’ diye sorulmamış. Bu eksikliği tespit ettik ve çalışmalara başladık. Niyetimiz bu sezon bitmeden Kemerburgaz’a taşınmak” ifadesini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yahya 7 Aralık 2023 09:47

İyi günde birlik oluyor zaten önemli olan zor günler. Galatasaray zor gününde Dursun Özbek'i göndermişti zaten

Oğuz 7 Aralık 2023 09:46

Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın takdir ettiğim yönü bu

Sonraki Haber Yükleniyor...